OBS! Alla gamla medlemmar måste använda Glömt lösenord för att få ett nytt lösenord!

Är du inte medlem i Creators än? Det är helt kostnadsfritt att vara med i Creators som kreatör, klicka dig vidare nedan.

För kreatörer


Slipp säljprocessen.

Fokusera på att skapa.

Ta del av Creators projektbank och lägg ditt fokus på att skapa. Bygg upp din portfolio, utvecklas, knyt kontakter och utmana din kreativitet! Medlemskapet är helt kostnadsfritt.


Vill du frilansa och jobba i kreativa, grafiska projekt? Tjäna pengar? Bygga upp en portfolio eller knyta kontakter med några av Sveriges främsta byråer? Då borde du bli medlem på Creators, nu! Alltid helt kostnadsfritt.

Kreativa uppdrag – Som kreatör på Creators har du tillgång till alla projekt som våra partner-byråer lägger upp. Det kan vara allt från en logotyp, en grafisk profil, webbdesign, trycksaker och mycket mera. Du är med i de projekt som du tycker passar dig eller så hänger du bara med och låter dig inspireras av vad andra gör.

Tjäna pengar – Creators projekt är en tävlingsform. Det är byrån som skapar projektet som väljer det förslag som passar bäst och den kreatör som gjort förslaget får ersättning. Du kan vara med både som företag och privatperson.

Bygga portfolio – Nyttja möjligheten att jobba med skarpa projekt med riktig feedback från byråer eller kunder.

Bygga nätverk – På Creators hänger både kreatörer och byråer. Knyt kontakter för framtida samarbeten eller anställning.

Skapa ditt konto

Fyll i fälten nedan för att skapa ditt konto. Efter ifyllt formulär får du ett mail för att bekräfta din e-postadress.

Minst 10 tecken långt, små och stora bokstäver samt symboler.